top of page
  • Foto van schrijverAmerika Roadtrips

Win een gratis reis naar Las Vegas

Wat smachten we allemaal naar het ons zo geliefde Noord-Amerika. Hopelijk gaat dat voor vele weer lukken in 2022 en misschien zelfs wel in 2021 ;-).

Nu zijn er altijd wel leuke win acties die betrekking hebben op ons favoriete vakantie land. Maar deze wedstrijd kon ons niet ontgaan en verdient natuurlijk wat extra aandacht van Amerika Roadtrips. Niet alleen is dit een hele gave prijs maar ook is de wedstrijd is nog in volle gang en krijgt steeds meer aandacht. De deelnemers gaan tot het uiterste om de opdrachten te voltooien en om de prijs binnen te slepen. En wat is de prijs dan waar iedereen zo van in de ban is?

Win een gratis reis naar Las Vegas in het voorjaar van 2022!

Onetime de Nederlandse casino community geeft gratis reizen weg aan de mensen die in November 2021 zich hebben gekwalificeerd door de eerste opdracht te voltooien. Er zijn nog 29 mensen in de wedstrijd, en zullen zich volledig inzetten om zich aan te sluiten bij een groep Las Vegas liefhebbers die zichzelf ‘onetimers’ noemen. Om in het voorjaar van 2022 met zo’n 50 man Las Vegas op zijn kop te zetten.
Helaas is het niet meer mogelijk nog mee te doen met de opdrachten, maar natuurlijk kunnen we wel een beetje meegenieten, en deze mannen en vrouwen volgen. En zo hun avonturen volgen op weg naar de United States, en ook van hun avonturen in de United States in het prachtige Las Vegas. Er is een speciale pagina gemaakt waarbij de deelnemers en hun avonturen te volgen zijn en regelmatig updates geplaatst zullen worden. Houd de pagina in de gaten op Las Vegas NL Onetime Goes 2 Las Vegas en volg de instagram. Mocht je nou dit avontuur echt niet kunnen weerstaan en graag mee willen? Dan kan dat! Sluit je aan bij deze Las Vegas liefhebbers en maak gebruik van een speciaal tarief en alle extra's die hier bij komen. Stuur voor meer informatie een email naar hello@onetime.nl .

225 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page