top of page
  • Foto van schrijverAmerika Roadtrips

Een bezoek aan Signs USA in Bladel

Bijgewerkt op: 3 dec. 2020

Nu veel USA liefhebbers hun geliefde vakantie bestemming niet kunnen bezoeken aangezien de grenzen nog dicht zijn, zagen wij steeds meer activiteit uit de Amerika groepen komen naar alternatieven opties om toch het 'USA/Canada' gevoel te voeden. Er werden verschillende restaurants en bars bezocht, en er kwamen er mooie foto's voorbij van leuke interieurs met een 'USA' tintje, en ook soms wel net even iets te veel ;-). Daar zijn we natuurlijk USA gekken voor! Welke ons al snel opviel was Signs USA, een prima webshop met verschillende 'signs' welke veelal gelinkt waren aan Amerika en Mancaves om onder andere de tuin, werkplek of het hele huis mee te versieren. Dus zijn wij ook even een kijkje gaan nemen in het zuiden van Nederland.

Naast de webshop is de showroom twee zaterdagen in de maand te bezoeken en op afspraak. Door de huidige regels is het op dit moment alleen op afspraak te bezoeken. Om toch wel echt een beetje weg te dromen in een Amerika sfeer en de producten zelf te kunnen voelen en beleven zijn we naar de showroom zelf gegaan in Bladel.

Aangekomen na een lange rit werden wij niet teleurgesteld en bij de entree werden we gelijk al omringt met prachtige signs leuk uitgestald met verschillende hoekjes, een barretje in het midden voor een lekker drankje en een praatje en het magazijn vol met producten.

We werden gelijk hartelijk verwelkomd door eigenaar en USA liefhebber Rob Luijten. Na even te zijn bijgekomen van al het moois en vooral de overweldigende hoeveelheid signs hebben we gezellig even een drankje gedronken. Al snel kwam naar voren dat er in dit bedrijf vooral de passie voor Amerika en een creatieve geest de drijfveer is.

SignsUSA bestaat sinds 2013 en blijft het assortiment uitbreiden en aanpassen aan de wensen van de klanten. Veel van de producten worden zorgvuldig uitgekozen en ook deels zelf ontworpen en geproduceerd door betrouwbaren partners. Een mooi voorbeeld hiervan is de 'Landmarks of America' collectie. Deze serie is speciaal ontworpen voor Signs USA en zal ook nog verder worden aangevuld met bekende Amerikaanse steden en bezienswaardigheden. Deze signs zijn sterk en van goede kwaliteit, en niet onbelangrijk van licht materiaal dus makkelijk op te hangen.

Naast de verschillende signs zijn er nog meer producten te verkrijgen zoals magneten, nummerborden, metalen schilderijen, neon signs, onderzetters, Signs USA gear and more! De webshop geeft een duidelijk beeld van het assortiment, de brochure een prachtige uitgave in de vorm van een krant en is ook online te bezichtigen. Voor de brochure druk hiernaast op de foto. Gebruik deze code voor 15% korting : 80TRAVEL

Dit was zeker een bezoek waard en natuurlijk hebben wij ook wat leuks mee naar huis genomen!

532 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page