top of page
  • Foto van schrijverAmerika Roadtrips

Best American popcorn in Nederland! 'Allenbrands Gourmet Popcorn'

Bijgewerkt op: 11 jan. 2021

Popcorn liefhebbers zoek niet verder! Amerika Roadtrips heeft de lekkerste Amerikaanse popcorn voor jullie gevonden ; Allenbrands Gourmet Popcorn. En dat hier in Nederland zelf, met fantastische smaken en makkelijk online te bestellen. Hieronder vertellen we alles over dit ambachtelijke bedrijf en onze ervaringen met het Sample pack. Ook mogen we onder de reacties op onze Facebook pagina post van Allenbrands Gourmet Popcorn een gratis Sample pack met de 10 smaken verloten! Dus doe mee en WIN! En voor wie niet kan wachten met deze code krijg je 10% korting! code: Roadtrip2021 www.allenbrandsgourmetpopcorn.nl

ALLENBRANDS POPCORN HISTORY De Amerikaan Fred Allenbrand startte 25 jaar geleden in Kanses 'Allenbrand's Gourmet Popcorn' In eerste instantie was dit bedoeld om wat extra geld te verdienen naast zijn fulltime baan.

Begin jaren negentig was dit best wel een opgave, omdat popcorn nog niet zo populair was als nu. De eerste 15 jaar werd er alleen zoute en zoete popcorn gemaakt, hiermee werd een grote klantenkring opgebouwd. Al snel werd zijn zoon Joshua bij de zaak betrokken. Samen gingen ze festivals, American Indian Pow-Wows, craft shows en feestdagen af met hun popcorn kraam. En begonnen allemaal smaken te ontwikkelen om toe te voegen aan hun assortiment, dit deden ze met het gratis uitdelen van de popcorn. Dit resulteerde in lange rijen en feedback van honderden enthousiasme toekomstige klanten. ALLENBRANDS WAY TO THE NETHERLANDS Naast zijn liefde voor popcorn kreeg Joshua nog een andere liefde, namelijk de Nederlandse Mirjam die hij ontmoette toen zij door Kanses heen reisde. Ongeveer 3 jaar geleden besloten ze samen in Nederland te gaan wonen en de Nederlandse tak van het popcorn bedrijf te gaan runnen. In Dordrecht begonnen zijn de 'Allenbrands Gourmet Popcorn winkel'. In Nederland leveren ze aan verschillende winkels, restaurants, bioscopen, evenementen en in de online shop. De favoriete samen in Nederland zijn: Caramel-Coffee en Jalepeno Chili Cheese.

ALLENBRAND'S FLAVORS:

Onze favoriet : De Red Velvet Cake! Zoveel Smaak, soms leek het of je echt een taartje weg zat te smikkelen. De perfecte mix tussen, witte chocola, taart en popcorn. UNIQUE QUALITY Wat maakt Allenbrand's popcorn nou zo uniek? Allenbrand's is kleinschalig familiebedrijf, gebruikt familierecepten met de beste ingrediënten en alles is handgemaakt. Hierdoor is de kwaliteit heel hoog en zijn de smaken perfect ontwikkeld. TASTING TIME! Natuurlijk mochten wij van Amerika Roadtrips alle smaken proeven :-). Wat ons als eerste opviel was dat de verpakking er heel aantrekkelijk uitzag en heel stevig was, mede hierdoor was de popcorn super vers alsof het net gemaakt was!

Het tweede wat heel fijn was dat je echt kon merken dat er aandacht aanbesteed is en in de buckets alleen maar goede stukjes popcorn zaten. Geen verbranden stukjes of een harde ongeopende maïskorrel. Daarnaast waren de verschillende smaken fantastisch goed verdeeld op de popcorn en kwamen de smaken goed naar voren maar waren niet overheersend. Hierdoor eet het makkelijk weg en heb je niet het gevoel dat je soms een berg suiker naar binnen zit te werken. Ik begrijp nu ook goed waarom sommige restaurants de popcorn aanbieden, er zitten echt hele verrassende culinaire hoogstandjes tussen.

Een tip van Joshua : warm de Snickerdoodle cookie even op in de magnetron en serveer het samen met wat vanille ijs.


WHERE TO GET YOUR ALLENBRANDS POPCORN Het leukste zou natuurlijk een bezoekje aan de winkel te brengen op de Voorstraat 284 in Dordrecht. Nu is dat wat lastig tijdens de corona tijden maar gelukkig kun je heel makkelijk bestellen in de online shop! ALLENBRAND POPCORN ONLINE SHOP

Ook zijn een aantal popcorn smaken in verschillende bioscopen te verkrijgen van oa Kinepolis in Nederland en België en The Movies. Daarnaast als de maatregelen dat weer toestaan zullen ze met de popcorn verschillende evenementen afgaan en weer verkrijgbaar zijn in een aantal restaurants. SIZES AND EXTRA OPTIONS Op de website worden de verschillende maten goed aangegeven. De Sample pack in een 500ml bucket en verkrijgbaar van €2,50 - €2,75 afhankelijk van de smaak. De grote Sample pack met alle 10 smaken is te verkrijgen voor €25,- De smaken zijn te verkrijgen in deze maten , prijs afhankelijk van de smaak: 1200ml voor € 3,50 - € 5,50 per bucket 2500ml voor € 7,50 - € 13,00 per bucket 5500ml voor € 15,00 - € 20,00 per bucket Een MIX BUCKET met 3 verschillende smaken in een 5500ml bucket kost € 15,95 Een MIX BUCKET met 4 verschillende smaken in een 5500ml bucket kost € 20,00 Een POPCORN & SUIKERSPIN sweet&salty roze of blauw van 2500ml bucket kost € 4,50 Extra optie om iemand te verrassen met bijvoorbeeld een verjaardag ballon en dan een persoonlijk kaartje toe te voegen en natuurlijk wat popcorn toe te zenden! Verzendkosten met een bestelling boven €30,00 zijn gratis, onder dat bedrag komt er € 5,95 bij. www.allenbrandsgourmetpopcorn.nl

THE POPCORN FUTURE

Joshua, Mirjam en hun team zijn klaar om heel Nederland kennis te laten maken met hun super verse 'All American Gourmet Popcorn'. En met hun verschillende smaken Nederland te veroveren.

We gaan in de toekomst nog veel meer horen en zien van deze echte popcorn ondernemers, liefhebbers van smaak en kwaliteit!

Wil je kans maken op een ALLENBRANDS POPCORN SAMPLE PACKAGE? Reageer dan op de Facebook post waarom je of iemand anders dit pakket verdient!

588 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page