top of page
  • Foto van schrijverAmerika Roadtrips

America Magazine

Wat is er bijna net zo leuk als een reis naar Amerika of Canada zelf te maken? Precies de voorbereiding! Of het lekker wegdromen met nieuwe reisplannen en avonturen ;-). Een van Amerika Roadtrips beste tips zijn verschillende vlogs kijken, de televisie programma's volgen met 'Amerika' en 'Canada' in de hoofdrol en natuurlijk reismagazines en boeken door te spitten. Een van die magazines wat er wat ons betreft boven uitsteekt : America Magazine. Dit magazine met kwartaal uitgaves staat al jaren bovenaan de lijst met de meest informatieve stukken en vooral 'net' even wat anders. Naast de belangrijke bekende plekken ook net die plekken waar je overheen kijkt of niet kende en juist dat zijn vaak de leuke pareltjes tijdens een roadtrip. America Magazine: Toonaangevend reismagazine over de Verenigde Staten en Canada

Alweer 18 jaar geleden verscheen de eerste kwartaaleditie van AmericA Magazine. Vanaf de eerste jaargang bleek dit een schot in de roos, want er bleek veel belangstelling voor een prachtig vormgegeven magazine met diepgravende artikelen en uitstekende fotografie over de Verenigde Staten en Canada. Want laten we die misvatting maar meteen wegnemen: AmericA Magazine gaat niet alleen over de Verenigde Staten, maar óók over Canada. Van Florida tot Alaska in de VS en van Nova Scotia tot Yukon in Canada: alles komt in het glossy magazine wel voorbij.


In AmericA Magazine zijn het overigens niet alleen de mooiste reisbestemmingen in de VS en Canada die aan de orde komen. Er is ook volop aandacht voor het heerlijke Amerikaanse en Canadese leven van alledag: van verhalen over festivals en geschiedenis tot entertainment en business. De Amerika- en Canadaliefde spat ervan af. Het is dan ook niet alleen een magazine om te inspireren voor een volgende vakantie, maar ook om lekker weg te zwijmelen bij deze twee heerlijke bestemmingen. Ook ideaal voor deze coronaperiode waarbij de grenzen nog steeds dicht zijn voor toeristen.

Dit zijn een aantal leuke artikelen die in de winter editie van 2020 (die hiernaast is afgebeeld) te vinden zijn. * 'Winter Lantern Festival' Kleurrijk licht festival in Staten Island New York. Begin november tot halverwege januari. * 'Boston Freedom Trail' DE wandeling dwars door Boston en de Amerikaanse geschiedenis. * 'On the Rocky Road van Jasper naar Banff' Wat is er allemaal te beleven bij de Rocky Mountains van Canada * 'UFO Capitol of the world' De X-Files van Roswell Het magazine zit bomvol met leuke, interessante en inspirerende artikelen met betrekking tot Amerika en Canada. Alle stukken zijn goed te lezen, informatief en met handige links. Daarnaast zijn de verhalen ook weer niet te lang. Naast de verschillende artikelen staat er vaak een stuk in van lezers zelf (reisverslag), een lijst met leestips, win & mail acties en verhalen over een specifieke accommodatie of museum. Ook zijn er altijd wel wat stukjes te vinden over een bepaald streekgerecht, een stukje Amerikaanse of Canadese geschiedenis, een muziek gerelateerd stuk en natuurlijk worden er verschillende Amerikaanse bekende personen behandeld.

Kortom wat ons betreft een heel compleet magazine en de beste op de markt. Het enige wat er van ons best kan is: elke maand een uitgave ;-). Het magazine is te verkrijgen bij de verschillende kiosken zoals Bruna, Primera, Cigo. Ook is het online te bestellen bij de REISBLADENKIOSK . Voor de liefhebber is het natuurlijk het handigste om een JAARABONNEMENT te nemen voor maar €24,99 per jaar (4 edities) en voor België €30,99 per jaar. Dan heb je altijd als eerste de nieuwste versie in huis. Het abonnement is ook digitaal te verkrijgen voor €15,00 per jaar. Voor een actie of een aanbieding van America Magazine kun je ook altijd de website en de Facebook pagina in de gaten houden of contact opnemen met Amerika Roadtrips.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page