top of page
  • door AmerikaRoadtrips

'The American Vibe'


Onze selectie van Amerika gerelateerde media zoals o.a. films, series , boeken en magazines. Wat is ‘hot’ op dit moment, maar ook klassiekers.

Voor de Amerika junky’s , HAVE FUN!

NETFLIX

Documentaire : 13TH Het 13 de amendement.. hoe deze wet werd uitgebuit om 'zwarte criminaliteit' te creëren. In deze documentaire komt een groot Amerikaans probleem naar voren waar voorlopig nog geen oplossing voor is te vinden helaas. Genres: Amerikaanse Sociale en culturele documentaire DRUK HIER voor de serie

NETFLIX

serie : Dirty Money / American Greed Hier komt in elke aflevering een schandaal , corruptie of verduistering naar voren uit Amerika. Hoe kon dit gebeuren en hoe werd dit ontdekt. Van de 'schone diesels' tot 'Tumps zaken imperium' sommige dingen zijn bijna niet voor te stellen, dat iemand zo slecht is en dat mensen er in trappen. Genres: Amerikaanse serie, misdaad, documentaires DRUK HIER voor de serie

YOUTUBE

serie : CISCO Ghost town, population of one.. Living alone in an abandoned Ghost town. We hebben allemaal wel eens een spookstadje gezien/ bezocht tijdens een USA roadtrip. Maar wat nou als je ineens helemaal alleen bent? Genres: Amerikaanse sociale documentaire DRUK HIER voor de aflevering

TELEVISIE Documentaire : Florida - The Sunshine State Uitzending : Canvas, beschikbaar tot 26 september 2019

In deze documentaire komt alles naar voren over de subtropische wildernis van Florida, USA In de 52 minuten durende aflevering word elk deel van Florida goed behandeld en word er uitgelegd welke wilde dieren er leven en welke er door toe doen van de mens zijn bijgekomen.

Genres: Natuur documentaire DRUK HIER voor de serie

TELEVISIE Documentaire : 'Tricky Dick' mini serie van CNN Uitzending. : NPO 2 vanaf 26 augustus 4 afleveringen, om 22:45

In deze 4 afleveringen word de opkomst en de ondergang van Richard Nixon verteld. In de afleveringen komt goed naar voren hoe Nixon is opgegroeid en waarom hij bepaalde keuzes heeft gemaakt die een belangrijk deel uitmaken van de Amerikaanse geschiedenis. Wat de serie ook interessant maakt, is dat de stemmen en teksten van Nixon zelf en een aantal hoofdrol spelers gebruikt worden. Genres: mini serie DRUK HIER voor NPO gemist

TELEVISIE Tv Serie : Angela Groothuizen neemt familie mee naar de Amish in Ohio,USA uitzendingen :RTL 4 vanaf 3 september elke dinsdag om 20:30

Angela Groothuizen pakt familie problemen aan door ze mee terug te nemen naar de basis van de Amish op RTL4 word het programma 'Ver Van Huis' uitgezonden. Er komen mooie USA beelden naar voren en de woon en leef wijzen van Amish in Ohio. Let wel op dit zijn niet de strengste Amish. Dat merk je gelijk al aan de kleding kleuren. Bij de 'echte' Amish is dat altijd zwart verder geen kleuren, geen stroom en alleen paard en wagen. Maar toch leuk weer een kijkje te nemen in een van de groepen in Amerika rijk is. Genres: tv serie DRUK HIER voor RTL gemist

BIOSCOOP

film : The Report , 119min, release 12 September 2019 genre : drama , thriller Een Amerikaanse dramafilm gebaseerd op het werk van Daniel Jones, die de onderzoekscommissie leidde die mocht achterhalen of de CIA marteltechnieken gebruikte na de aanslagen van 11 september 2001. In deze film proberen ze de uitkomst van de onderzoeken naar buiten te brengen maar de CIA en het witte huis proberen er alles aan te doen dit verborgen te houden. Of het echt zo verlopen is....?

DRUK HIER voor meer informatie LEESVOER Wij werden verrast door een nieuwe reisgids voor New York City. Er zijn hier natuurlijk al een aantal van maar deze is net even wat anders. Het ziet er heel pakkend uit, mooie illustraties en de al gehele look doet denken aan een Magazine. Daarnaast staan er veel leuke to do's en tips met de aangegeven metro routes om er te komen. Ook voor de meer bekendere reiziger een leuke aanwinst!

Het boek is te verkrijgen bij bol.com , vele Bruna winkels en via de website met de link hieronder. Voor 10% korting gebruik de code; 80Travel DRUK HIER voor de reisgids

LEESVOER Er is weer een nieuwe Amerika Only Megabook uit. Dit keer gaat het over de highlights van de

Westcoast VS de Eastcoast. Er staan een aantal goede artikelen in met mooie illustraties. Prima formaat om lekker mee te nemen in het vliegtuig en alvast 'in the mood' te komen. DRUK HIER voor het boek

SOCIAL MEDIA Facebook : Las Vegas NL, groep Er is een nieuwe Facebook groep speciaal voor de Las Vegas Lovers.

‘Las Vegas NL’ opgericht om Las Vegas liefhebbers met elkaar kennis te laten maken en het delen van Las vegas gerelateerde onderwerpen zoals hotel reviews, leuke to do’s en een platform voor al uw Las Vegas vragen.

SOCIAL MEDIA Facebook : Amerika Alles uit de USA, Amerika wat ben je mooi, groep Deze USA facebook groep is snel aan het groeien en bied een platform voor vragen, tips en USA weetjes voor de echte Amerika fan.

Volgende keer zullen wij weer een aantal leuke Amerika Titels voor u samenstellen. Mocht u een tip hebben dan kunt u ons altijd contacten in de reacties. Thanks!

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page