top of page
  • door AmerikaRoadtrips

Las Vegas update!


Al langere tijd zijn er geruchten uit alle kanten dat Las Vegas zich moet gaan opmaken voor de nieuwe generatie. De Millennia bezoekers geboren tussen 1981 en 1996. Deze groep zou nieuwe interesses hebben en Las Vegas moet klaar zijn om aan deze behoeftes van nieuwe producten en attracties te voldoen.

Volgens ‘ Jeremy Aguero’ (analyst for Las Vegas based applied Analysis) gebaseerd op de cijfers van 2018 bestaat 45% van de bezoekers uit de groep van 21-29 jaar en 30 tot 39 jaar. Volgens de analisten is deze groep hard aan het groeien. Dit Is vooral te danken aan de baby boomers en deze groep heeft een hele andere kijk op het beoordelen van vakantie bestemmingen.

Wat de millennials zoeken is authenticiteit in een ervaring. Iets wat persoonlijk is maar ook de mogelijkheid om deze ervaring te delen. Komende tijd gaan verschillende Las Vegas based bedrijven hun marketing en reclames aanpassen op deze doelgroep. Wij zijn heel benieuwd waar dit naar toe gaat.. betekend dit voor de ‘average’ bezoekers ook wat meer luxe extra's zoals de upgrades voor de high rollers? Komt er een nieuw aanbod aan shows, of word Las Vegas een meeting spot via social media?

Voor nu zijn dit een aantal nieuwtjes : - Het Stratosphere resort gaf de laatste dagen op de Facebook pagina aan met een grote verrassing te komen. Nou daar is die dan er komt een naam verandering .. THE STRAT. Ook staan de attracties en het restaurant op de top van de toren nu bekend als ‘ de Skypod’. Ook word er gezegd dat er veranderingen komen aan de kamers en het casino. Maar zelf weet ik niet of dit de indruk gaat maken waar ze op hopen. De mensen trekken ze naar mijn weten gewoon omdat het goedkoop is en omdat iedere Vegas bezoeker benieuwd is naar het uitzicht van de deels bekende toren uit CSI Las Vegas. Nu ben ik zelf met het begeleiden van meerdere Las Vegas groepen een aantal keer in The Stratosphere’ geweest en dat was puur gewoon even om snel een kijkje vanaf de toren te nemen, en dan kost dat ook nog geld. Maar om nou te zeggen dat ik er zin in had om dit resort vaker te bezoeken..

- Er zijn altijd al geruchten geweest over een treinrails tussen Victorville (bij Los Angeles) en Las Vegas. Mij lijkt dit mist het een hele snelle trein is echt een top idee, maar alleen als het ook betaalbaar is . Vluchten zijn er zat rond 100$+ en duurt een uurtje, de autorit is leuk maar na een paar keer heb je dat wel gezien en kost toch net teveel tijd ongeveer 5uur. Nu verdwenen deze ideeën altijd snel en de oorzaak waren de kosten. Maar nu is er weer zo’n gerucht en als je het mij vraagt wel de beste kans tot nu toe want niemand minder dan Richard Branson word genoemd met ‘Virgin Trains USA’. Nou zou dit wel een succes kunnen worden op meerdere punten namelijk iedereen weet dat mr Branson wel eens dromen werkelijkheid laat worden ook al zou dat financieel niet altijd handig zijn. En natuurlijk komt dit nu naar boven nu Virgin volop in het nieuws in met de verbouwing-renovatie van het Hard Rock Hotel naar het Virgin hotel. De verbouwingen zouden klaar zijn in de herfst van 2019. Wij gaan in mei alvast even een kijkje nemen naar de voortgang.

- Even wat cijfertjes op een rij in 2018 heeft Nevada $ 11,9 miljard ingezameld aan gaming inkomsten! De op twee na hoogste totaal ooit, net iets minder als in 2017. Het gebied Las Vegas was goed voor $10,3 miljard van dat totaal.

- Over naamsveranderingen gesproken, het spaar programma van Caesars Entertainment ‘Total Rewards’ staat nu bekend als ‘Caesars Rewards’. Verder blijven de punten, niveaus en beloningen hetzelfde. - The Wynn heeft gewonnen! Het bedrijf was in een rechtszaak verwikkeld met Resort World. Volgens de Wynn lijkt het ontwerp van Resort World teveel op the Wynn en Encore torens: bronzen bochten met witte accenten. Nu heeft Resort World laten weten het ontwerp te gaan aanpassen om meer onderscheid te maken, wat er tot nu toe word losgelaten is dat de witte accentlijnen veranderen in rood..

- Nu er steeds meer ontwikkelingen zijn aan de Noord kant van de strip draagt het bestuur van Las Vegas ook zijn steentje bij. In 2022 word er gestart met de bouw van voetgangers bruggen bij de kruising van Sahara en the Strip door het SLS hotel. De bouw zou ongeveer 18 maanden gaan duren.

Nog meer Vegas? Hou de Facebook pagina 'Las Vegas NL' in de gaten voor updates, discussies en leuke items van Vegas lovers :-)


117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page